En relativt enkel och snabb måltid när fantasin har tagit slut. Återigen lite slapp och har köpekorv (kom över ett antal billiga förpackningar) men går, som i tidigare recept att byta ut mot seitankorv
 
Ingredienser till 2 portioner:
~400g Potatis (Vilket motsvarar cirka 6-7 normalstora potatisar)
2-3 korvar
1 dl Växtgrädde
Tortillabröd
Valfria grönsaker (Hade själv tomat, gurka, picklad rödlök, bladspenat och mâchesallad)
Muskotnöt
Svartpeppar
Vitpeppar
Salt
 
Tillagning:
1. Koka upp potatisen tills den mjuknat (Själv kör jag ALLTID på oskalade potatis oavsett vad jag ska göra med potatisen)
2. Häll i växtgrädden och rör om, tycker du att det är för tjockt häll på en skvätt till. Smaksätt potatismoset med muskot, svartpeppar, vitpeppar och salt. Till detta recept hade jag i lite mindre än en ½ tesked av varje krydda. Testa er fram så att Ni inte känner att det blir för mycket krydda för er.
3. Stek på korvarna till de blir gyllene, delade mina korvar på hälften för att få plats med dem i tortillabrödet.
4. Servera korven i tortillabrödet med potatismos, sallad och t.ex. ketchup och senap i.
 
Enkelt och gott! Bon appétit
 

Kommentera

Publiceras ej