Sjukt god mango/curry-gryta med tofu. Går säkerligen lika bra att köra med vanlig tofu och vanlig curry-krydda men hade inte det hemma vid tillagningstillfället så fick köra på manog/curry-kryddan.
 
 
Ingredienser (4-5 portioner):
~6 ½ dl Växtgrädde 
2 st Gula lökar
1 pkt Mango/Curry Tofu (Fungerar med vanlig med men denna var svingod)
4 msk Mango/Curry från santamaria
1-2 Paprikor, valfri färg
Salt & Svartpeppar
 
 
Tillagning:
1. Hacka löken och stek den mjukt i stekpanna.
2. Grovhacka paprika och lägg den i samma stekpanna som löken, stek på paprikan till den har mjuknat något.
3. Häll av paprika och lök på en tallrik.
4. Skär tofun i valfritt stora bitar och stek dem tills de fått en bra gyllene yta.
5. Koka upp växtgrädden tillsammans med Mango/curry-kryddan, salt och peppar. Ifall Ni känner att den blir för starkt, hutta i lite mer växtgrädde och om den blir för svag för er smak häll i lite mera curry.
6. Innan servering häller Ni i tofu, löken och paprikan i curry-grytan i någon minut och sedan serverar med nykokt ris.
 
 

Kommentera

Publiceras ej